18 hål som kändes som 54

Kommentera
Oj oj oj, vilken dag. Inte riktigt som jag tänkt mig i alla fall inte hälfen av hålen och tittar jag tillbaka och tänker positivit så var ena halvan rätt bra men tyvärr så var den andra fantastiskt dålig!!
 
Började bra, riktigt bra. Ett under efter 6 och vände 7 över!!! Ganska tungt kan man säga. Slog ett dåligt utslag på sjuan och sen var det liksom kört. Bet ihop ialla fall och ryckte upp spelet men tyvärr blev jag nog lite trött och avslutade med två bogies 17 och 18 och kom in på en 78. Två dubblar, två tripplar, en eagle, några birdies och så lite annat smått och gått. Kändes som en väldigt lång dag där ute!!

Har lite och jobba på fredag/lördag.
 
Efter rundan satt vi några tjejer (av äldre valör ;) och snackade. Intill mig satt Beatriz från Guatemala. En go dam och hon berättade att hon hade 5 barn och 15 barnbarn. Tyvärr hade hennes man gått bort så golfen var ett sätt för henne att hålla sig i trim både kroppsligt och själsligt. Jag frågade henne lite försiktigt hur gammal hon var, och fick veta att hon var 70år!!! Och dessutom så hade hon 73 slag därute idag. Ganska impad faktiskt. 
Fick stryk av en 70 åring😱 (får bli nya tag i morgon!!)
 
I gårkväll var det gala dinner inne i Biarritz. Eftersom vi inte har hyrbil denna vecka tog vi bussen in till stan. Spännande, det är nog inte många som har google maps igång i bussen för att kolla att vi åkte åt rätt håll! Fram kom vi ialla fall. En trevlig men ganska lång affär blev middagen. 120 kacklande damer med rätt hög ljudvolym. Men fantastisk roligt att träffa gamla bekanta från touren. Gamla minnen återupplivades och uppdateringar gjordes på vad som händer idag. Kul!
Tinna har koll på läget! Spännande äventyr med bussresa in till stan...
Xonia Cathy and me, fantastisk roligt att ses igen. 18 år sedan sist!
Biarritz by night
 
Tinna hade också en tuff dag på banan. Spelade riktigt fin golf först nio men tappade mot slutet. Vi hade haft en bra bästboll🙃😂
Vi äventyrade ut på ännu en bussresa för att slicka våra sår och följde kusten bort några km i bussen men blev lite oroliga när vi hamnade ganska långt bort och inga restauranger eller taxibilar el dylikt och sista bussen tillbaka var den vi hade kommit med så vi åkte med en bit tillbaka och hoppade av närmare där vi bodde. 
Det blev en härlig kvällsprommis längs strandpromenaden, räkor och musslor, ett par öl och en häftig solnedgång. Känns bättre nu😀
 
Strandprommis med Fyren av Birarritz i bakrunden
En bättre middag!
En bättre solnedgång!