Alcanada!!

Kommentera
Äntligen gräs igen. Och så härligt det var. Har ni inte varit på norra delen av Mallorca så ska ni åka dit och spela Alcanada. Finfin bana, väldigt utmanande, fantastisk natur och väldigt rolig. Härligt att vara tillbaka!!! Ska tillbringa en vecka här tillsammans med Johanna Pyk och Håkan Svensson och deras golfskola där jag ska hjälpa till. Var med förra året och det var riktigt trevligt, kul och givande.
 
 
Tidig morgon, åkte från Halmstad kl 03.00 i morse, flög från Köpenhamn kl 06.00, landade 09.00, på hotellet i Port d'Alcudia kl 10.30 och på banan före 12 och spenderade dagen där. Härligt!!!
 
Kroppen var nog dock inte rikgit med. Första nio var inte roliga spelmässigt. På engleska skulle man säga att jag var - All over the place! Kanske inte att bollarna var så sneda men jag var nog det!!
Håkan gav mig ett par pointers och så blev det bättre. 

Det är lite frustrerande. Jag jobbar ju på några olika saker. Tex min takeoff (starten på svingen) vilket leder till att jag ligger lite bättre på toppen(lite mer stängt). Nersvingen ska starta mer med benen och armarna bara följa med och att jag ska hålla mina händer så att det blir mindre dynamisk loft vid tillslaget. Jag har jobbat på detta och lite andra småsaker och gjort bra arbete. Men, när jag går över och jobbar på nästa grej "glömmer jag bort" det andra som jag har jobbat på. 
Som idag. Glömde bort att få med mig vänster knä i rotatioen bak. Vilket ledde till mindre bra bollträff. Får en reminder och jag fixar till det fort och lätt men blir frusterad att jag inte kommer på det själv.
 
Summa sumarum efter dagen är att första nio både ringrostigt och lite stelt. Andra betydligt bättre. Provade en ny putter också därute men är nog inte hundra på den. Får jobba ltie med pendel och känslan. En ganska lätt putter och vet itne om det är rätt för mig.
Glad och nöjd att vara här. Underbart att vara på banan igen.