Äntligen är vinterträningen slut och vårträningen har börjat

Kommentera
Har varit sliten i veckan. Inte mått på topp och en hel del jobb och pappa har varit sjuk men det verkar som det mesta börjar ordna upp sig.
Har försökt att göra ett par golfpass i veckan men har varit trött i kroppen och insett att vila har varit bäst för mig. Tror jag plockade upp nån shit på flyget hem men idag känner jag mig bättre coh mer kraft i kroppen.
 
Skönt närspelspass och rangpass i kväll på HGK.  Njöt verkligen. Kändes som om den långa vinterträningen nu äntligen är slut och vi kan börja spela på riktgit här i sverige.
 
Fick en putt lektion av Katarina på klubben i veckan. Det var skönt att få en riktig genomkörare när det gäller puttningen. Vi gick igenom både teknik och det mentala. Var gott att snacka igenom allt och diskutera lite bort och fram. Vi kom fram till följande:
  • tightare med armbågarna till kroppen.
  • Pendel från axlarna
  • och jobba med skuldrorna i svingen
  • mentalt var mer närvarande och se/känn linjen på ett mer noggrant sätt
Kändes bra när jag tränade inomhus häromdagen och idag när jag var ute på greenen så var det helt ok också. Har gått tillbaka till min lånade "Evenroll" putter och den känns bättre än någon av de andra puttar som jag har haft den senaste tiden. Chipade lite också men "tyckte synd" om greenen så jag avslutade det passet ganska fort. Får hitta en fastare green att träna på....
 
Ett skönt rangepass i stormvindarna men det var bra ändå. Jobbade mycket på take off och nersvingen och slog bra. En liten lätt draw och hade bra fart i klubban och bra tryck i träffen.
 
 
I morgon första rundan för året i sveige. Ska bli riktigt roligt. Nu är det fullt ös som gäller och försöka komma ut på banan så mycket som möljligt. Om  11 dagar åker Tinna och jag till Biarritz för en dam seniortävling och det ser jag fram emot verkligen. Kul att åka med Tinna och väl därnere så kommer jag träffa flera av mina gamla landslags och proffs kollegor. Ska bli kul!!