Back on winning grounds

En kommentar
Coolt att vara här. Trodde inte att jag skulle känna så här men för 19!!! år sedan så vann jag Biarritz Air France Ladies Open just på denna banan. Kom inte ihåg så mycket innan jag kom hit men när jag kom in vid klubbhuset och såg 18e green så kändes det rätt känslosamt.
Coola minnen och såå roligt att vara tillbaka här på Golf de Biarritz Le Phare
 
Banan inte så lång och några av fairwaysarna är riktigt smala. Är en knixig bana och lite olika utmaningar på vägen.  Otroligt vackert är det här. Många hål går bland husen annars är det en tall rik bana.
 
 
Det är länge sedan jag var i frankrike och jag kommer ihåg nu när jag är här igen. Det är en elegans över landet. De flesta är vårdade och har det där lilla extra. Det är spännande att vi är så olika från land till land.
Samtidigt så spelade Tinna ohc jag in med en fransyska från Paris, Det var väl inte så jätte mycket elegans över henne som vi spelade med och storrökte gjorde hon också. Det var länge sedan jag spelade med någon som rökte 20 cig på en runda!!
Spelet var helt ok. Jobbade lite med mitt grepp förra veckan och det känns som det har gjort susen. Har varit lite öppen med klubbladet några gånger men det tar jag, då vet jag att jag jobbar rätt. Blir inte så många drivar på denna banan, slog två idag och kommer nog bara slå en i morgon men spoonen gick bra och känns rätt!
Puttningen var också helt ok. Försökte jobba med att verkligen slå igenom och sista nio så tittade jag på hålet när jag puttade och det funkade super. blir lite osäker ibland men puttar def inte sämre på detta sättet. 
Ikväll Gala dinner för alla 100 damer, blir spännande.

Har också träffa flera av mina "gamla" tour kompisar som är här. Några har amatöriserat sig och några är fortfarande proffs. Sååå roligt att träffas igen.
 
 
1 Christofer:

skriven

Kul att höra att titta på hålet funkar även på banan!