Bra dag idag

Kommentera
Full rulle. Jobbade lite hemma i morse, både kontorsarbete och trädgårdsarbete. Älskar de här tidiga mornarna där jag kan gå ut och jobba i landen och filosofera. 
Hann med lite fys också innan jag åkte ut till Golfarenan och var med på träningen för proffsen tillsammans med Rikard Fors. Kul pass med spel på 9hålsbanan. Alla i gruppen går ut samtidigt. Har man sämre än par så får man gå om hålet. Först till nian vinner. 
Bra träning. Bra träning att spela med dessa spelare. Känner mig lite som "fröken" el den där "gamla tanten" och blir alltid lite pirrigt att spela. Förmodligen känner de andra typ lite likadant fast på ett lite annorlunda vis. 
Många riktigt bra wedgar och lite andra slag och ett par mindre bra men summan blev helt ok.  
En snabb lunch och hämtning av hund. Jonny ej hemma och synd om Mr P att vara själv så han fick följa med ut på em passet. 
(null)
 
 
Rikard och jag delade upp gruppen i två pass på eftermiddagen.  En grupp gjorde 8a bollstestet och den andra spelade foursome 9 hål. Förloraren fick tvätta vinnarens klubbor. 
Bra att se spelarna in action och de är mkt bättre på att fråga o be om hjälp nu. Gillar det här gänget. Riktigt roligt att vara med dem. Andra gruppen var en man kort så jag fick hoppa in och spela med Malin och vi sopade banan😉 med dem. Har en klunbtvätt till godo här😃😃
Härlig dag på Golfarenan med grymt gäng
(null)