Från riktigt dåligt till rätt bra

Kommentera
Busy weekend!
 
I går morse var jag ute på golfarenan och träffade ett gäng golftjejer från D30-D50 touren som tillbringade en helg i Halmstad för att starta upp golfsäsongen. Vi fick en trevlig pratstund om hur man får ihop vardagen, att sätta mål, att hålla sig till processer och ha kul med sin golf.
Golf är viktigt för så många på så många olika sätt. Vilken fantastisk idrott vi håller på med!!
 
Slog 65 bollar på rangen och fokus på svinglängd och vänster knä. 
                                                                                                                                                                     
Efter det direkt till Tylösand för premiärrundan på Norra. Grymt att stå på första tee där igen.
 
 
Var så förväntansfull och så blev det så bedrövligt. Det mesta gick snett. Riktigt dåligt var det och kände mig speedad där ute. Fattar itne hur det blir så här. 
Spelade gjorde jag med Tinna och Janne. Varken Tinna eller jag hade mycket att skriva hem om men Janne spelade bra, kul att han hittat spelet! Tinna och jag har lite att jobba på😳. Ok lite lack var jag allt när jag kom hem även om vi mest skrattade åt det ute på banan. Vet inte riktigt vad det är som spökar men kanske att jag behvöer vila lite och känna att kroppen är med på ett annat sätt.
 
Middag hos grannar i gårkväll och idag så har jag tagit det lugnt. Fixat och grejat här hemma och vilat vilket varit skönt. Gjorde dock ett kvällspass med Håkan och gick igenom lite grunder.
Jag tjatar ofta om att vi måste se till att ha koll på våra GUBBS och sen står jag här och missar på det själv....
Klubbladets position i uppställningen var ordentligt stängt. Det är ju klart att det påverkar hela svingen. Jobbade lite med uppställningen och greppet och fick fart på slagen och bollträffen. Till och med drivarna satt riktigt fint!
Körde lite chip och bunker också men samma grundprinciper. Kändes bra! Nu blir det golfuppehåll i ett par  dagar. Träningsläger dag på arenan med studenterna i morgon och resdag på tisdag (hoppas jag då det tydlgien är strejk på Airfrance mån/tis, håll tummarna att vi kommer iväg.)
Har ju haft lite problem med mina fötter och golfskor. Ecco var grymma och hjälpte mig förra året men jag liksom hamnade mellan två storlekar och fick inte rikgtigt bra grepp. Skaffade nu ett par FJ skor och de kom på posten i fredags och kankse lite trånga men jag har gått in dem här hemma när jag gjort vardagssysslorna