Glad Påsk!!

Kommentera
Vet inte men jag har inga påsk känslor. har inte ens fixat med något Påskpynt...lite trist men snön här nere i Halmstad slog bort alla vårkänslor tyvärr.

Veckan har gått fort. Anna är tillbaka i England och Johnny, Sara och jag är själva igen. I fredags var jag iväg och skulle köra ett rangepass men allt gick fel. Kroppen var inte riktigt med. Kände att veckan hade tagit rätt mycket och jag var trött. Börjar lära mig hur jag funkar....skam den som ger sig...! Slog bara några slag och åkte sen hem. Gick faktiskt och lade mig att vila. Händer inte så ofta men tror det var behövligt.  Vila är rätt bra emellanåt!!
 
 
Igår gick det bättre. Bättre fart på svingen och bollen vilket var skönt. Fokuset var bättre och jag gjorde det jag skulle göra istället för att "fippla" - slå ett dåligt slag, ändra och så hålla på så.  
Jag var tydlig med det jag skulle göra, ok inte alla slag var bra men det var ett tydligt syfte med alla slagen. Jag var inte på rangen för länge, gjorde det jag skulle göra och åkte hem sedan till lite lördagsmys.
 
Kom ihåg!
-var utvilad
-tydligt instruktion; till mig och till andra!