Massa golf i vindstilla!!

Kommentera
Morgonpass på klubben. Vindstilla. Sååå skönt!
Började med ett putt pass inomhus. "Nya" puttstilen känns bra och kollade bara av att ögon, kropp, klubba och bollen var på rätt ställe. Allt var som det skulle och jag gick vidare ner till rangen med Trackman som kompanjon. Ville även här kolla av lite siffror och längder. Blev ett bra pass efter jag blivit påmind om att hålla mig till min plan och lugnt och sansat.
Kroppen idag kändes helt annorlunda. Måste ha haft någon shit förra veckan och jag har varit trött och sliten och mått sådär. Säger att jag mår bra nu varje dag men upplever att jag mår bättre för varje dag så är väl inte 100 ännu.
 
Började med järn7or och lite lama slag. Har haft svårt med kabeldragen och balansen. Trillar fram på tårna, tappar kraft, pull hookar.
Stod i lugn och ro och hittade tillbaka. Jobbade med andningen, kände av var på foten jag stod, grejade i provsvingen för att få rätt känsla i kabel i nersvingen. Till slut så blev det riktigt bra.
Körde drivar som avslut. Har ju verkligen haft jobbigt med dem sista tiden och slog 9 bollar och missade egentligen inte en enda. Ok, inga super duper slag men det får räcka för mig. Slår jag på det sättet så är jag med.
 
Efter lunch och lite jobb så drog jag till gymmet. Sååååå skönt det var då! Har varit ett tag sedan jag var där. Har kört när jag varit borta och lite här hemma men inte mycket sista veckan tyvärr. Men det var riktigt gott att få ta och  svettas lite😅
Åkte hem, fixade lite i trädgården men kände att vädret var för bra för att inte spela golf. Drog till klubben och spelade 9 snabba med två bollar. Ingen före, ingen efter, härligt sätt att tillbringa dyga timman på.
Så här glad var jag idag när jag fick komma ut på banan i eftermiddags!!

Bra dag i dag. Och fick kontakt med någon som jag tror kommer att kunna hjälpa mig. Mer om det på torsdag...Spännande, tycker jag i alla fall 😉