Träningsmorgon i Båstad

Kommentera
Bra morgonpass i Båstad med Håkan och Felix.
 
Först en snabbgenomgång av svingen. Har blivit stel igen eller om det bara är att jag blivit lat i min uppvridning. Kort sving, kände det i går. Fasiken då vad svårt det kan vara. Behöver få igång höger knä som hjälper rotationen bak och se till att få upp klubban pararellt på toppen. 
Det där är ok, fixar jag. Ganska lätt att ta tag i, bara att göra. Llite mer stretching här hemma och ett par range pass så fixar jag det. 
Balansen och tempot i svingen var också mindre bra. Får gå och ställa mig i eftermiddag och bara jobba på.
 
Efter rangen gick vi och jobbade närspel. Grundwedgar. En annan elev som Håkan jobbar med Felix var med och det blev en riktigt bra lektion. 
Vi gjorde en repetion på wedgeslagen. Bas, låga, höga och lobb slag. Mycket bra och skönt att vara två. Fick lite lugn och ro mellen informationen och kunde få känna på det utan att "bli påhoppad" med ny info. Mycket bra.
Blir perfekt att jobba vidare med detta nu i helgen. Har flera pass där jag kan fokusera på tydliga saker och få trygghet.
Felix och jag stod kvar och tränade en stund efter och fick en bra pratstund dessutom. han har precis tagit sig ut på en av undertourenrna till ET och det var lite spännande att bolla ideer och erfarenheter. 
- inte ta livet på touren "for granted"
-lätt att bli gnällig, men det gäller att ha koll på vad det är som går mindre bra
-inte glömma bort det som är bra
-Vila och återhämtning är viktigt, lätt att köra på 
-Vara tålmodig
 
Inte så mycket som har förändrats sen min tid där ute 😀