Tuffa och långa dagar

Kommentera
Golfskola är inget för de svaga och impad är jag av dessa ammisar som kämpar med sin golf men sådan energi och vilja att ta nästa steg med sin golf.
 
Och roligt är det när de får utdelning och saker och ting kommer på plats. Samma glädje som jag upplever av ett gott slag eller en bra läst putt har dessa golfare. 
Golf är en oslagbar sport. På alla nivåer. Coolt eller hur.
Tidiga mornar och sena kvällar men alla kämpar på.
Jag är ju här för att coacha och spela med de som är på golfskolan. Johanna och Håkan gör ett grymt jobb och har en helt annan erfarenhet av att lära ut men samtidigt så ger jag en annan dimension till golfkunskap och tillsammans så känns det som att vi gör ett rikgit bra jobb vilket är roligt.
Jag får spela med alla spelare på eftermiddagarna. Går två hål per grupp. Bra träning för mig. Jag får skärpa mig och försöka prestera samtigt så ska jag jag hjälpa, undervisa och berätta. Grym träning!!
Och underbart att få spela på grönt gräs.
Spelet går ganska bra. Fick lite support av Håkan häromdagen att jag stod för långt ifrån bollen. Har känt att jag upplevt mig som "hulken" när jag stått vi bollen så borde själv ha reagarat....Hur som så fick jag ordning på det och slår grymma utslag vilket är skönt då jag haft lite kämpigt med detta ett tag. Dessutom så nyper jag järnen rikgit fint också vilket är såååå skönt.
Putten som jag fick låna av Håkan har jag inte blivit vän med så är forfarande på ruta ett när det gäller puttter....måste ta tag i detta när jag kommer hem!
Lite sliten ikväll. Men jobbar på bra både på lektioner, på banan och med fysträning. Golf är skoj!!!