Upp och ner

Kommentera
Försöker hålla mig positiv och kämpa på. Jobbar med mig själv och med golfen men ibland känns det verkligen tufft.
I går när jag spelade och kom in på +5 så var jag ok med det. Det var en trevlig runda i solskenet och scoren var inte så viktig. Finns viktigare saker. Och det var skönt att känna så. Var vid gott humör och brydde mig inte särskilt. Reflekterade ltie vad som var bra och mindre bra och släppte det fort. Snacka om att jag tagit steg i rätt riktning här. Bra jobbat till mig själv :)

Hade ju lektion i morse. Visste att det inte var toppen med med svingen. Jag har haft en jobbig vecka då mycket har hänt som påverkat mig och golfen har varit i andra hand och det är ok det med.
Och det visade sig att svingen var lite "vissen".  Tror inte några jätte problem men blev lite lack på mig själv och på allt.
Eftermiddagen spenderade jag på Golfarenan och körde mycket wedge/bunker och lite range. Trodde att wedgarna var bättre. Har tyckt att jag slagit dem bra när jag varit ute. Varit på pinnen och bra kontroll. IDag kändes det lite som jag var tillbaka på ruta ett. Stod där på arenan och slog, några bra och några mindre bra. 
(null)

 
Jag tjatar på mina studenter att det är viktigt att vara " in the right frame of mind", kanske ska ta det rådet också och vårda mig själv lite.