Varför så hård mot sig själv....

Kommentera
Ännu en dag på golfbanan, eller i alla fall en förmiddag. 
Spel med Tinna, Janne och Maria. Det fina vädret var borta idag och det var dimmigt och lite rått i morse men ingen vind vilket var skönt.
 
Idag spelade vi gul tee på södra. Banan är riktigt fin och nyklippta greener och allt. Det är stor skillnad att spela gul och röd. Utslagen blir mer tighta och sätter mer press vilket är precis det som jag behöver. Vet inte vad det är som händer nu men får inte grepp om mina drives. Har mått sådär hela veckan och inte på topp idag heller vilket jag tror påverkar mitt spel. Är ltie som om jag inte orkar få ihop det riktigt. Kroppen är trött och har ont i ländryggen igen.
 
Det som är riktigt positivt är mitt närspel. Wedgarna och även chiparna är riktigt bra.  Börjrar få grepp om längder och jag vågar slå ut slagen. Jag är på pinnen hela tiden och det är riktigt bra slag. Kul!!

Spelade med Maria som har lite högre hcp, typ ca 10 men hon är riktgit duktig och med i vårt D50 lag. Hon har blivit duktig på äldre dar och hon jobbar både med sin fysik och sin golf för att ta nästa steg. Kul att se! och intressant att höra henne tycka och tänka om Tinnas och mitt spel. Hon är så himla positiv, Tinna och jag letar mer fel på våra slag och är lite gnälliga (kanske inte utåt men mot oss själva) men Maria gav oss verkligen massa energi idag. 
Några över par idag från gul. 6 fairwayträffar!!!(hjälp, har nog aldrig haft så få!, 9 greenträffar och 29 puttar. Några av mina slag in mot green var riktigt grymma men "för  bra", träffarna för rena och bollen flög ca 10-15 meter längre än förra året!! Det är bra men svårt att vänja sig vid detta!
Det som också var bra var mina puttar. Puttlektionen i veckan gjorde susen och puttar bra, riktigt bra. Satte nästan alla puttar inom 2 meter och det är bra putttar rakti igenom.
Vilade hela eftermiddagen och pulade lite med jobb som ska göras i veckan men tog det lugnt och försökte återhämta mig och få fart på den här kroppen.