Vilken härlig dag!!

Kommentera
Träning i arla morgonstund i går morse. Känner mig väldigt lyckligt lottad att jag kan ta cykeln till klubben, har det bra helt enkelt. "Ägde" hela rangen för mig själv. Kunde inte ha varit bättre. Grymt pass med chip, bunker, wedge och avslutade med lite drives.
Kände att jag "hittade" rätt med alla närspelsslagen och tekniken sitter där. Nu är det bara att träna på och få längdkänsla och lita på det.
Flackade ner svingen lite på chipen och använde bouncen bättre. Bara lite grann gjorde stor skillnad. I bunkern slog jag bara grundslag, korta och långa men det kändes riktigt bra.
I höstas jobbade Håkan och jag hårt med mina wedgar och det har verkligen gjort susen. Slår dem på ett helt annat sätt nu  än tidigare år. Det jag behöver göra nu är att få in längdkänslan och våga slå. När jag blir osäker så drar jag dem direkt till vänster.
Mina drives i fredags var bedrövliga. Träffade knappt bollen. Har stora problem just nu att hitta rätt med min favoritklubba. Står för långt i från bollen, kommer upp på tårna, tappar planet, svingar för fort, ja listan kan göras lång. Hittar liksom inte tillbaka. 
Skickade lite filmer till Håkan för att få ltie feedback och "skäll" för slarv med uppställnging mm och fram på eftermiddagen så blev det bättre men har jobb kvar att göra. Det som är positivt är att mina järn är riktigt bra. Gillar svingen, träffen och bollbanan och jag står faktiskt och njuter när jag står och slår. Kul!! Nu ska jag bara försöka överföra detta på mina drives 😉
 
 
Bra dag i går. Ett par pass på rangen, tog hand om mamma och var ute och handlade lite med henne, trädgårdsarbete och gäster på kvällen. Fulle rulle, precis som det ska vara.
Tankar och känslor börjar bubbla upp nu inför den riktiga säsongsstarten. En vecka kvar här hemma med sol och vindstilla. Härligt. Hoppar första tävlingen nere i Abbekås och kör på här hemma i Halmstad istället. Nästa tisdag bär det av till Biarritz för en internationell damseniortävling och väl hemma från den så är svenska touren i gång nere i skåne. Härligt att det sätter igång nu!!