Ännu en bra dag på golfbanan

Kommentera
Dagarna går så fort. Fattar inte vad som händer. Fullt upp hela tiden och ändå så får jag inte så mycket gjort som jag skulle vilja. Tror att det fina vädret har lite med det att göra. 
Blir aldrig trött på de har tallarna och den fina blåa himlen😍
 
Fixade håret i morse vilket var skönt, väldigt skönt. Sen ett snabbt ombyte hemma och ut till banan. Sprang till rangen och vevade iväg några slag och kom på mig. Så dumt, även om jag har bråttom och jag ville slå innan jag gick ut så hjälper det ju inte att bara stå och veva. Tog tag i mig själv och fick till några av mina uppvärmnings drillar och fick med mig bra tempo. Sen iväg till första tee.
Spel med Tinna igen. Så lyckligt lottad jag är att jag har haft Tinna att både träna och spela och tävla med. Tror att vi verkligen har sparrat varandra. 
Idag var mitt fokus på järnslagen. Ville känna att jag har koll och får till lite birdiechanser. Mycket bättre än i går och rätt nöjd med slagen. Generellt så var det bra golf jag presterade och nöjd.
Ett av mina fina järnslag. Birdiechans på 7an, (ett av mina achilleshälar, har svårt med det utslaget) satte upp den fint vid pinnen men missade tyvärr putten. 
 
Puttningen var lite velig i början, visste inte vilket grepp som jag ska köra på. När jag blir lite darrig så funkar inte mitt vanliga grepp så jag har nu betsämt mig för mitt reverse grip. Det funkar bra och när jag väl bestämde mig så puttade jag bra. Både kort och långt.
Idag var det min tur att ta hem matchen. Vi gick hem efter 14e för att titta fotboll, och vilken match det blev!!
HEJA SVERIGE, hoppas England vinner i kväll, då blir det familjefejd här hemma på lördag!!