Count down

Kommentera
Bara ett par dagar kvar nu....

Idag lite jobb här hemma och sedan  till Hgk för lite putt träning med Tinna. Alltid bra att hjälpa någon annan. Får lite tankar och distans till min egen träning. Det är bra. Vi tog lunch och sen typ en tävlingsuppvärmning för att göra oss redo för match. Hassan och Patrik var motståndet idag på Norra. 
Det började bra. Delade på birdie på ettan sedan gick det väl typ utför. Ingen fantastisk golf presterades av någon. Tinna och jag tog hem segern men det blev ingen riktig match. 
Nöjd med utslag och egentligen med det mesta. Wedgarna är rätt bra slagna med inte riktig koll på längderna... måste fixa detta. När jag missar järnen så tappar jag vänster men det händer när jag blir lite loj. Måste vara mer bestämd👊  
Puttarna är heller inte tillräckligt bra, går på med högern istället för att låta vänster göra jobbet.  JAg vet vad jag ska göra. Känner mig trygg och lugn. Nu längtar jag verkligen. I morgon kiropraktor  och möte på klubben på fm. Lunch mys med Jonny och Sara och sen ett "gubbspass" med Håkan för att checka av det sista.