En bild säger mer än 1000 ord....

2 kommentarer
Helt slut efter rundan och alla känslor och spänning bara töms. Inte bara hos mig utan det är jobbigt att gå vid sidan av och följa också.
Betydligt bättre spel och tillstånd idag. 9 FT och missarna är till vänster, 14 GT och 34 puttar.  Hade många birdie chanser därute idag. Tog tillvara på några, 3 birdies idag, men tappar fokus och tillstånd och dumheter händer. Framför allt är det svingtempot med drivern och därför plockade jag bort den efter bara ett par hål. Viktigare att träffa fairway än några extra meter. Järn och wedgarna mkt nöjd med och mina korta närspelsslag var grymma (tack Håkan, sista veckans pass gjorde verkligen skillnad!!)
Nu är det bara att ladda för helgens rundor. Är taggad. Gäller att spara på energin. Varje slag därute är en utmaning och man måste verklgien vara på topp hela tiden annars så kostar det slag.
Det är många som hört av sig och många som följer. Vill bara säga att ni är guld värda och jag uppskttar verkligen stödet. Att få vara med nu i helgen är "icing on the cake".
Natti natti
 

 
1 Anonym:

skriven

Så roligt att du är vidare Sofia!!
Vi följer dig på leaderboaren.
Lycka till nu. Kram Maria & Kent

Svar: Tack snälla. Hoppas allt bra med er
My road to Chicago

2 Anonym:

skriven

Grymt, av dig att ta dig vidare och se nu till att njuta av allt som går bra sista varvet!
Christofer

Svar: Tack Christofer, trött idag o det var riktigt kämpigt. Ska försöka gå ut och bara slappna av o ha kul därute i morgon (idag)
My road to Chicago