Gästblogg

Kommentera
Just nu sitter mamma och förbereder det sista inför tävlingen. Klubborna är tvättade, yardage boken är klar, allt packat och klart. Inspelningsdagarna är nu klara och imorgon bitti börjar the inaugural US Senior Open for ladies. Riktigt jäkla ballt.
 
Måndag, tisdag, onsdag har bestått av inspel och jag, Sara och pappa har gått med en hel del. Det är helt sjukt vilka legender som är här. Trots att jag kanske inte är världens mest enthusiastiska golfare så är det helt galet va mycket golf historik som befinner sig på en och samma plats, varje dag stötar man på legend efter legend. Idag spelade mamma med hennes gamla vännina Alison Nicholas (se bilden nedanför). Alison är gammal US Open och British Open vinnare. Mamma har spelat grymt bra och verkar se ut att ha riktigt kul därute, inte lätt när det är 35 grader varmt på en bana utan någon skugga överhuvudtaget.
 
 
 
Imorgon bitti invigs hela tävligen med dem allra första US Open vinnarna som går ut kl 0700 (Joanne Carner, Hollis Stacy, Sandra Palmer). Ena damen på 79 bast. Lite coolt ändå.
 
Vi har precis avnjutit en grym middag på en resturang i närheten (se bilden nedanför) och nu ska vi gå lägga oss. Vi ska upp runt 0600 för att kunna se invignings-slaget. Mamma går ut 13.27 imorgon lokal tid och ni kan följa henne här. Sara kommer stå för uppdatering på sociala medier, Tim på bäggen och jag och pappa för support ute på banan. 
 
 
Lycka till nu mamma! Njut bara njut - det här är SÅ jäkla häftigt. 
 
Anna xxxx