Tuffing till bana....

Kommentera
Oj vilken dag vi har haft.
Vi startade dagen med att åka ut till banan vid 06.40 för att se första bollen slå ut. (Låter kanske konstigt att vi åkte ut när vi har sen starttid men vi är alla vakna vid 5 tiden ändå...)

Och så värt det var att åka ut. Det var gåshud flera gånger om. Klubben i sig bara öser historia men idag var "history made" och det var riktigt coolt att vara på plats. (null)

(null)

 
Efter invigning och första slaget så åkte vi hem och tog det lugnt. Var skönt, jag somnade lite och det behövde jag. Har sovit dåligt hela veckan så skönt att få en extra timma.
 
Sen var det dags att åka ut och göra sig redo för första rundan. Slagen satt som smäck, på puttgreen, på närspelsområdet och på rangen och jag kände mig så där lagom nervös och spänd. Så där bra så att man skärper sig det där lilla extra.
Upp på första tee och började känna att det pirrade lite extra. Nancy Lopez var starter och vi hade en trevlig stund innan utslag. Rätt coolt eller hur, Nancy Lopez som starter. Fantastisk människa, mycket vänlighet men man märker också att det finns mycket tälingsmänniska i henne. Hon kunde ej vara med då hon har gjort knäoperationer men ville vara med på ett hörn så det blev som starter.
  (null)

(null)

Blev inte riktigt den runda som jag tänkt mig. Det är lustigt det här med golf. I tre dagar så har jag slått perfekta utslag. Inte ens funderat på att man kan missa lite höger eller vänster och idag så var det som förgjort. Fick kämpa hela vägen och jag kan tala om att banan var ett monster idag. Inte så lång men på grund av blåsten så har banan torkat upp ordentligt. Bollen stutsar nått otroligt och greenerna är helt vansinigt snabba. Och vilka pinnplaceringar. Oj oj oj. Ibland blir man så där så man undrar om man ens ska försöka slå på green. Samtidigt är det roligt golf men om jag ska scora så måste jag ligga på fairway annars blir det helt omöjligt att få kontroll på bollarna.
Avslutade i alla fall med en eagle på 18e och tar med mig det in i fredagens runda. 
Måste våga och inte bli rädd. +7 idag=80 11GT, 7/15 FT 6vä o 2 hö,36 puttar. Trotts detta har det varit en fantastisk dag och härligt att ha Jonny, Anna och Sara on the sideline och Tim på bagen.
 
(null)