Allt bara flyter på...

Kommentera
Morgonpass på rangen och lite närspel. Forsatte jobba med det vi jobbade på igår och tog med det in i mina långa slag. Finjusterat uppställningen lite med att fälla mig lite mer i höften och inte ha så mycket knäböj. Känner mig stark i uppställningen och jag får ut mer kraft och säkerhet i slagen. Grymma slag, lekte med bollen :) det var högt och lågt, fade och draw.
Gick sedan över till närspel, chip och bunker. Lite små justeringar där med men var rätt vass. Inte så ofta jag säger det om mig själv men det mesta funkar just nu. Och det känns som jag vet vad jag gör. Jag måste dock hela tiden jobba med att tänka rotation med höften, både med chiparna och bunkerslagen. Jag använder bouncen på ett helt annat sätt nu och jag sätter upp dem. KUL!!
 
Tittade halva fotbollsmatchen och sen åkte jag och tränade och hade på mig hörlurar. Jag var nog den förlösande saker för så fort jag åkte hemifrån så blev det målkavalkad :)  Härligt att de vann och på vilket sätt. Riktigt bra. Tänk vad ett riktigt lag kan åstadkomma. Bra jobbat Sverige!
 
Min träning gick också bra. Skulle slå lite puttar men greenen var rätt trög så jag tröttnade och gick och slog lite chipar för att sen avsluta med 20 järn 8or. Ensam på rangen. Crisp bollträff och solen börjar gå ner. Rätt ok!! 
 
Avslutade en härlig dag med BBQ på stranden. Vilken sommar vi har👌