Back at it...

Kommentera
Kom tillbaka till Sverige i gårkväll efter en supermysig helg med oss alla fyra i England. Träffat gamla vänner, varit på bröllop då min guddotter gifte sig och umgåtts med Jonnys familj. Hektiska dagar men väldigt trevligt. 
 
Morgonpass idag i gymmet på Arenan. Jobbigt men skönt. Tog det lite lugnt för att inte totalt chocka kroppen :) Sk verkligen ta tag idet nu och köra varje dag, behöver inte vara super pass varje dag men verkligen jobba med fysen. Mår bra av det och svingen mår bra av det. Snabbt hem och lite städ och bryta in mina nya skor, två flugor i en smäll. 
 
Ska snart åka iväg till Båstad för lektion med Håkan. Förra veckan när vi tränade så gick inget rätt. Vi jobbade med bunkerslagen och det bara låste sig för mig. Vet inte riktigt vad som hände.Kanske så enkelt att tankarna var mer på att åka iväg till england än att få till rörelsen i bunkern. Slog lite i morse och då kändes det rikigt bra, vi får se hur det går idag...Efter träning så ska jag hålla föredrag för Båstad damerna. Ska bli trevligt. Ha en bra dag i solskenet!!