Från det ena till det andra

Kommentera
Uppe tidigt idag för att få en mellantid på Norra för spel lite senare på dagen. Tisdagar är alltid populära på HGK. Det är "korven", seniorherrgolf och ofta över 100 startande. Plus att det var Volvo world challange final på norra. Inga lediga tidier på hela dagen men lyckades få en mellantid 13.51 vilket var perfekt.
 
Var med mamma och Sara i stan och fixade lite och alla var nöjda. Lite svårt att hinna med alla ibland...Snabb vända hemma och på med golfkläder och sen till klubben för snabbis lunch och sen ltie träning innan spel på Norra. 18 med Tinna och Håkan och en köpenhamnare blev det. Tinnas klubbor har återigen blivit bortslarvade någonstans ute i flygvärlden så hon fick plocka fram sina gamla prylar men det funkade det med. Håkan kom springande från sitt håll. Och jag hade haft tid att värma upp och ta det lite lugnt ;) Spelade bra, riktigt bra. Tuffa förhållanden ute på banan idag. Starka vindar och svåra flaggplaceringar men oj så fin banan är. En fröjd att spela den.
Många fina slag. Roligt att drivarna sitter. Hanterade både fade och draw med kontroll, fina mellanjärn och några av wedgarna var riktigt riktigt vassa. På minus sidan så var det bunkerslagen och några chipar som jag inte är helt 100 på. Måste ha lite fokus på detta närmaste tiden.
Ytterligare något som var bra var att jag efter typ 10any tappade fokus lite grann och slog ett par mindre bra slag. Kom snabb på mig och hittade tillbaka. Det är bra och något som jag gör sååå mycket bättre nu.
Puttning helt ok, är vass på kort puttarna, typ inom 2m och de längre puttarna funkar.
Så bra att ha med Håkan ut på banan och få feedback på spelet. Små saker händer och man kan prata om det. Det kan vara allt från olika slag till kanske attityd som vi kom in på idag. Riktigt bra!
 
Fick samtal ute på banan av Camilla på kommunen som ansvarar för Golfhuvudstadsprojektet och CMore golf var i stan och behövde en middagsdejt för att prata golf i Hamstad mm. Madde Zieglert och jag fick hänga på. Trevlig middag med Johan Sköld och Madde med en massa golfprat högt och lågt på restaurang Hummer i stan.