Härlig dag

Kommentera
Asså, start strax efter 7 i morse på norra. 18 snabba (men full fokus) och målet med rundan var att scora.  Det kan knappt bli bättre. Ha hela banan mer eller mindre för sig själv. Nyklippt, luktar gott, solen är liksom så där lagom låg, det är stilla. Det är bara att njuta och dessutom så gick jag på 2 1/2 timma. Perfekt. Gick under par, precis. Vill vänja mig vid att vara där. Känns bra att gå ut och träffa bollen igen. Visst är golf en underlig sport. För 3-4 veckor sedan så fick jag kämpa kämpa för att få iväg bollen. Idag så är t o m de dåliga slagen bra..... Det handlar om att svingen sitter där, tillståndet sitter där och att jag liksom låter det hända. Coolt.
 
Slarvar lite då och då ibland. Blir arg på mig själv när jag tex på 16de 3puttar. Jag vet att den greenen är lite snabbare än de andra men tänker inte på det när jag slår min 6-7m putt och lägger den 1 1/2m förbi och bränner returen. Eller när jag står över bollen och börjar tänka på annat och forsätter att slå.....åh så onödigt och dumt...
Hur som helst så var jag rätt nöjd ändå med spelet. Grymma järn4 och järn5or. Älskar när jag slår dem bra. Då är golf roligt!
 
Hem efter rundan och tog en långprommis till Riccardo för lunch med Sara. Mysigt att ha henne hemma och få tillbringa lite kvalitetstid med henne och höra mer om hennes liv i england.
 
 
Eftermiddagen en del pyssel och sen ett bra fyspass, SKÖÖÖNT!
Hade tänkt att åka och träna puttning men tog ett telefonsamtal med Christofer från Evnroll och pratade puttning. Ska prova en del saker i morgon. Velar lite med min puttning men tror jag har bestämt mig hur jag ska göra nu. Mer om det i morgon.