Hinton Golf Open by Dygnet Runt Städ

Kommentera
Det var en tuff helg. Hinton Golf Open by Dygnet Runt Städ på Sofiedals GK utanför Malmö. Proam fredag, 36 lördag och 18 söndag. Kanske inte låter så mycket men kan tala om att det känns i kroppen. Körde bort och fram också så dryga 95 mil på tre dagar. I går åkte jag hemmifrån kl 06.30 och var hemma 21.30!! 35 000 steg och dryga 2,5 mils promenad!! Kan säga att jag var rätt mör i morse när jag vaknade!!
 
Måste berätta. I går vid starten så kom Josefin, Marina och jag till första start. Starten delade ut scorekorten till Josefin och Marina men liksom ignorerade mig. Jag sa att jag kunde ta det sista men hon hon sa att jag itne kunde få scorekortet. Jag sa att jag kan ta det men då sa hon att hon måste ge kortet till spelaren (hon menade att en sådan gammal tant måste vara mamma till en av spelarna). Jag meddelade henne att jag var spelaren, stackars tant, hon blev rätt generad. Jag tyckte det var rätt roligt 😂 (hon var inte tillbaka i morse!!)
Lite stelt och nervöst framför allt runt greenerna. Då långa puttarna är itne bra, spänner mig och får itne till pendel. På något sätt så fixar jag de korta puttarna som faktiskt var riktigt bra.
Känner att jag börjar få till min rutin i mina långa slag nu. Börjar bygga trygghet och får tydlighet. Känns som jag är på rätt väg där. Generellt så är svingen så mycket bättre. Svingar igenom, bra tyngdpunkt, har balans, greppet sitter mm mm. Det som är riktigt roligt är att många av mina järnslag är riktigt bra. Rotation med höfter och lång sving och så tempo naturligtvis=viktiga nycklar!!
Det jag behvöver träna på är mina drivar. Måste våga slå med stora klubban och träffa fairway. vinner så mycket på det och kan få utdelning på mina längder.
Wedgarna måste också bli bättre. Både längd och riktning.
Forsätta jobba med puttningen. Jobbade mycket idag med att slappna av och få en friare rörelse (mindre anspänning) och det blev bättre. Bra också att veta att jag trotts att jag var nervös och spänd när jag puttade så fixade jag det och bara veta detta så borde det göra mig lugnare.
Nu har jag några hårda träningsdagar framför mig, sen lite ledighet över midsommar helgen för att sen köra på igen. 
Delad 15de blev jag. Hade hoppats på någon runda under par så på det planet lyckades jag ju inte men trotts det så är jag rätt nöjd med spelet. Har tagit några dåliga beslut som har kostat. Ibland blir jag ltie stressad och blir för snabb och det kostar men generellt så tar jag nya steg i rätt riktning. Det är bra😀