Lite av allt

Kommentera
Mixade saker idag. Träning, kontorstid, massage, spel och städning här hemma.
 
Startade dagen ute på arenan med ett närspelspass. Lite snabbare greener på arenan så det var grymt. Fokus på puttning framför allt. Har haft svårt att bestämma mig. Ibland är jag lite snabb på att plocka upp nya saker och tror på det 100% (ibland är jag tvärt emot, var nog sist på touren att gå från persimmon klubbor till metalklubbor...) 
Man måste våga eller hur annars så står man kvar och stampar. Samtidigt så måste man vara smart och tänka till vad det är man ska förändra, förbättra...inte helt lätt att hantera när man är mitt uppe i det.
 
Puttningen har för mig varit skakig, framför allt när jag blir lite nervös. Därför har jag sökt vidare för att hitta pusselbitar för att ta nästa steg. Christofer från Evnroll har hjälpt mig lite med nya tankar och jag har provat omvänt grepp, vänster handen nedanför höger, tittat på hålet när jag puttar och kanske framför allt se till att min genomsving är mer "markant". Jag har puttat helt ok genom den här resan med massa olika försök och sökande men jag tror att jag börjar hitta rätt. Har nu gått tillbaka till mitt "vanliga" grepp, fokus på att putta med min vänsterhand och se till att få en bra genomsving. Inte helt nöjd än men känner att jag är på G. lite roligt är det allt för jag är nästan tillbaka till mitt puttstroke som jag hade för en hel massa år. Ibland måste man gå hela cirkeln runt...varit en bra resa dock. 
Gillar att stå så här och träna i räls. Med en hand och med båda för att sen putta "fria" puttar. Funkar för mig.
Avslutade med dryga timman och chipade. Bra pass.
 
En grym två timmars massage hos Nenny och det var behövligt. Kroppen var stel och spänd.
 
Lite jobb hemma i kontoret och lite städ för att sen köra ett golfpass på kvälls kvisten. 

I morgon beger jag mig ner till skåne och Sofiedals GK och Hinton Ladies open. ProAm i morgon och sen är det 36 på lördag och 18 på söndag. Jag hoppas kroppen håller för 36 hålaren...