Motivation upp och ner

Kommentera
Just nu så har jag NOLL motivation till fysen. Det är som om en nål har stuckit hål på ballongen. Jag vet ju att det är otorligt viktigt att jag håller den igång. Jag har krämpor, på flera ställen men fysen håller den i schakt men ändå så har jag svårt att pallra mig iväg till gymmet. Gör lite halvdana pass på mattan här hemma men skulle verkligen behöva en spark i baken och komma i gång igen. 
När jag kom hem från USA så var jag trött och det är väl förstårligt. Visste att jag skulle tävla nere i Malmö helgen efter så fokus var att hålla igång svingen o spelet och de passen hade jag skrivit in i kalendern men fysens planering har blivit bortglömd. Så dumt. Jag vet ju att jag funkar på det sättet att det måste vara planerat och inskrivet annart prioriterar jag bort det. Hur svårt kan det vara....skärpning eller hur!!
 
I gårnatt sov jag så dåligt. Det var helt omöjligt att somna. Tänkte inte på något särskilt, oroade mig inte utan jag var bara klarvaken. Somnade vid halvsex tiden och vaknade upp vid åtta. Mr P, var helt förvirrad, vi går ju alltid ut vid sextiden. Trött och sliten var jag men en god kopp kaffe fick fart på mig 😀
 
Spel på södra i går. Nästan lika blåsigt. Bra träning. Måste lita på slagen för att det ska funka. Spelade med Christofer från Evnroll och Micke B från klubben. En skön runda en vanlig onsdag:) Mitt spel funkar bra. Känner mig lugn och säker ute på banan. Tappar lite fokus här och där men det är ok. Jag vet vad jag gör. Järnen sitter bra, liksom de flesta utslagen. Jag liksom leker med bollen, drawar, fadar, högt och lågt. Golf är kul!!
Det som inte var så bra var mina kortare inspel. Typ från 40 meter och in. Dålig fokus, ingen landningspunkt och plan för slaget utan bara slog...Tror jag fokuserar för mycket på hur jag ska göra tekniskt sätt med dessa slagen. Behöver få lite mer mängdträning så jag känner mig trygg. Idag blir det fokus på detta. Chip/Pitch och bunker!
 
Christofer har hjälpt mig med min puttning i år och puttar nu med en Evnroll putter. Är verkligen nöjd med den, det tog lite tid att komma underfull med den men den är otroligt förlåtande och jag älskar tyngden och utseendet är jag verkligen nöjd med. Jag fick med mig en puttmatta hem idag och körde lite puttträning hemma när middagen puttrade på spisen. Enklet sätt att få till några extra minuters träning.