Reflektioner dagen efter

Kommentera
TACK alla för alla tillrop, gratulationer mm men också tack för allt stöd den sista tiden. Det betyder massor ska ni veta och jag är väldigt tacksam. Många av er på ett eller annat sätt hjälper mig på olika sätt och jag vet inte hur jag ska tacka er. Ni är guld värda. Ingen nämnd ingen glömd.
 
Det blev inte många timmars sömn i natt. Inte för ett vilt festande men för att jag var rätt trött.
I går efter golfen åkte Tinna o jag in till Alexandra och gamla staden för att strosa och äta något gott. För det var vi värda. Har varit en lång vecka och det har varit mycket av allt.
 
 
Gårdagen var verkligen omtumlande. Det var som alla känslor och hela resan som jag gjort kom ikapp. Efter att jag signat mitt kort så bara vällde känslorna ut. Inte för att jag trodde att jag missat det (kanske lite det också) men mer för att det har varit tufft. Tufft för kroppen fysisikt och psykiskt. En vän sa till mig att resan som jag gjort är verkligen en "face your fear" resa och det håller jag med om. 
Jag visste när jag började resan (för ett par år sedan) att det skulle bli tufft men det har nog varit tuffare än jag trodde. Detta är inte lika med att jag inte har tyckte om det jag gjort. På något sätt får jag en kick av att det är tufft.
 
 
 
 
När jag stod på US Ladies Open 2001 och det mesta blev mörkt (och jag blev näst sist i tävlingen) så var det av många olika anledningar. Många års golfande av "fel anledning", tuffa förhållanden att ha familj och toura runt i europa och restan av världen mm mm. Men jag har lärt mig mycket av min resa som varit och håller på och som är framför mig.
Jag har jobbat mig mig själv. Har fått hjälp av andra och tagit steg jag är stolt över. Är jag i hamn, nej, vet itne om jag någonsin är i hamn men jag har kommit bra mycket längre på vägen än om jag stannat kvar och låtit rädslorna ta över.
 
Veckan börjar lida mot sitt slut och Tinna och jag har haft en grym vecka i Washington DC. Det gick inte vägen för Tinna men hon tar med sig lärdomar och fortsätter jobba med sin golf med mer erfarenhet i bagaget. Vi har kulturat, golfat, träffat nya vänner och mycket mycket mer
 
Nu avslutar vi veckan med att åka och spela Belle Heaven Country Club vilket ska bli mycket trevligt och en prestiege match mellan resekompisarna 😁. Hörs när vi är tillbaka i Sverige!
 
Vamos mot nya möjligheter!!