Skönt att vara hemma

En kommentar
Var skönt att komma hem i fredags och det har liksom gått i ett sedan dess men ändå på något sätt tagit det lugnt.
Återigen måste jag säga tack till alla. Stödet har varit enormt. Före, under och efter och jag är mycket tacksam. Det är spännade att höra mångas reaktioner och många tycker det är kul att jag gör den här "resan". Att våga leva en dröm, att verkligen göra det. Och jag kan bara säga om du funderar på det, gör det! Ska inte säga att det är en dans på rosor men en häftig resa!
 
Hemma i Halmstad och Sandhamn. Har tränat några gånger, liksom svingat igång igen, fysat, badat, varit bland familj o vänner. Och tagit det lite lugnt. Skönt har det varit!

Nu är det måndag och nu lägger jag det som varit bakom mig och tar nya tag. Jag har njutit av den "första" USA resan men nu börjar jag på ny kula och fokus är på US Womens Senior Open om dryga 4 veckor. Biljetterna är bokade, hotel bokat. Johnny, Anna, Sara och Tim hänger med. Ska bli skoj att få dela upplevelsen. Skickar iväg dem på sightseeing och så får jag fokusera på golfen och så kommer de ut och tittar när det blir tävlingsdags.
 
Har gjort mina reflektioner från förra veckan. Har gjort en preliminär plan för veckorna framför mig. Putt, wedge och drive står på fokuslistan samt att jag ska spela och scora så mycket jag kan och kroppen orkar. Ska inte stå och nöta på rangen utan förhoppningsvis hitta lite sparring och en boll i taget.
Ska också bli att vårda kroppen. Både vila och fysa och ta hand om den. Kommer bli tuffa veckor framöver men oj så roligt det ska bli!
 
Än en gång. Tack alla för allt stöd. Tacksam💕
 
ps. skickar med två svingar från vår träning/runda på Belle Haven. (fin bana, och trevlig runda men oj vad vi var trötta!!)
 
1 Hans Ungh:

skriven

Grattis, följt Din resa här från Falköping.

Svar: Tack Hans. Känns rätt bra nu😃. Kul att ni följer👍👍
My road to Chicago