Träning och justering

Kommentera
I går blev det mycket golf. Tinna och jag gick ut i arla morgonstund för 18 på Södra. Magisk morgon
Lite småtrötta första hålen men skönt att vara ute och spela. Lite jobbigt var det dock... Dagen innan så hade jag ju kört ett riktigt bra chip pass där ALLT satt. Jag lekte med bollen verkligen. Kunde inte riktigt få ut det på banan när vi spelade.   Det är ok, har några dagar kvar att jobba på det och få det att sitta.
 
SIsta nio så hann Sofia B och Hanna ikapp oss och vi spelade en match. Riktigt bra, fick verkligen känna lite puls och lite tävlingskänsla. Tinna och jag fick känna oss besegrade då Hanna och sofia drog i tre birdies i rad.  
 
Körde ett putt pass och chip pass på em, lite skönt att bara stå och nöta. Gillar det. På kvällen hade jag middag för tjejerna i Elitlaget på klubben. LagSM veckan efter jag kommer hem från USA så bra att samla laget och snacka och omgås lite.
 
Idag har jag varit hos Tobias på Alezzo kliniken. Har haft ont i ländryggen sista dagarna och nacken har också varit ovanligt stel. Blir lite rädd när jag börjar få ont. Ibland känner jag inte att jag har ont och när jag väl tillåter mig att känna efter så är det liksom för sent. Försöker vara lite smartare nu och känna efter lite mer innan det blir för sent men nu vet jag inte om jag blir rädd istället. Hur som helst så var jag i behov av lite omvårdnad.  Lite justeringar i ryggen, men nacken var väl inte så lätt att fixa men vi gjorde så gott vi kunde. Får se till att isa i massor nu så håller vi tummarna att det blir bättre. Ska dit igen nästa fredag för att göra en sista koll.
 
Åkte sedan ut till Ringenäs och lämnade tillbaka SM 50+ bucklan inför tävlingen där om ett par veckor. Tyvärr så kommer jag inte att vara med  då detta kolliderar med US open. Men jag håller tummarna att Tinna tar hem det på  typ "hemmaplan"