Händelserika dagar!

Kommentera

I söndags var det Kick-off för dam kommitteen på HGK där Henrik, Philip, Katta och jag tränade med damerna först och sen blev det en macka och på det höll jag ett föredrag för tjejerna om min karriär och livet runt det.

Tror damerna uppskattade både före och efter lunch och det var kul att vara med dem på alla aktiviteter. Katta och jag höll i puttningen och Katta hade förberett 6 olika stationer med övningar som de även skulle kunna göra hemma eller på övningsgreenen när den nu öppnar. Det var skoj att "känna" på deras energi när de fick uppleva hur roligt det var att träna när de visste vad man skulle göra. Tänk om fler kunde lägga bara liiiite tid på lite träning vad mycket skulle hända med deras golf.

I går drog jag till Falköping. Född och uppvuxen där och det var där jag startade min golfkarriär ute på Berga. Det var årsmöte och jag hade blivit tillfrågad om jag kunde göra en föreläsning innan årsmötets början. Riktigt roligt att så många var där. Dryga 100 och alla kom i god tid för lite samvaro och fika innan vi började och det var ju toppen för jag fick chans att hälsa på alla gamla (och nya) vänner.

Att hålla presentationer tillhör väl inte favoritsysslan men jag blir lugnare och bättre med träning😃 Det är ett av mina mål att hantera de här situationerna bättre och jag utmanar mig själv genom att göra föredragen och med träning så känns det bättre.

 
Träning ger färdighet😃

Innan årsmötets början så fick jag en utmärkelse av Västergötlands Golfförbund. Ett Förtjänstmärke i Guld vilket var otroligt hedrande!

 

 

Sara hängde med på resan. Skönt att ha sällskap och vi hade det mysigt i bilen upp och ner. Blev ju några timmar i bilen och vädret var allt annat än bra så skönt att ha Sara med mig.

 

Idag var det tillbaka till vardagen. Tidigt morgonpass på rangen och gymmet innan aktiviteterna med skolan startade. Det var ett skönt rangepass. Snön yrde och det var nollgradigt men lite värme från Infra så funkade det bra. Slog bra, fått fart på rotationen i höfterna betydligt bättre-så skönt!!

 

Hade utvecklingssamtal med Studenterna. Gillar detta. Häftigt att få ta del av deras resa och genom frågor få dem att hitta nästa steg. De är grymma och bra saker kommer hända!