Ibland undrar jag....

Kommentera
Förmiddagspass på klubben i morse. Dryga timman puttning och sen ett Rangepass.
 
Har det jobbigt med puttningen. Hittar inte rätt med mitt stroke. Frustration känner jag och jag söker vidare men tror att kanske det kan vara så enkelt att jag ska hålla huvudet stilla lite längre ( och inte ha så mkt forward press).
Upplevde bättre bollträff när jag fixade till det här men sen så kom en sån där superkass putt och så blir jag lite nollställd. Ja ja, får fortsätta jobba på det.
Har lagt min 50 bolls test åt sidan ett tag medans jag försöker få koll på läget med stroken och lägger lite mer fokus på det och det känns helt rätt.
 
Range passet var blandad kompott. Hade som mål med dagens pass att jobba på svingtempo. Ofta när jag ska jobba kabeldrag så kan jag inte hantera det. Kabeldraget=kraft och då blir det något som slår slint i mitt huvud att kraft=snabbt och det är ju helt fel... Och när det går för snabbt så blir det ju helt fel ordning och svingen krashar...
Hur som så jobbade jag på och många fina slag blev det.
Men ibland blir jag så trött på mig själv. Jag liksom glömmer bort såna där viktiga saker som jag kommit på och inte  förrän jag verklgen gräver djupt så kommer jag på dem.... börjar bli gammal...blir glömsk! Får nog ha en lapp på bagen men "kom ihåg detta"!!!!
Idag var det nog vänster knä i bakvingen och när jag väl fick med mig det så kom rotationen och lite mer tryck i slagen.
har precis fått hjälp med Sara med att lägga upp film på bloggen. Här är en film men Mr P som hjälpte mig med putt träningen häromdagen.
Det var så himla roligt. Han är inte världen smartaste men han blev helt ställd när bollen försvann ner i hålet. Han liksom bara satt där och titta. Sara fick rulle ut en annan boll som han fick hämta och komma med till mig. Han var helt lyrisk och älskade detta putt pass. Min fokus var väl inte direkt på topp...men kul hade vi :)