Lite vår känslor...

Kommentera
Vilken härlig morgon. Var ute tidigt med Piper och gick en riktigt lång prommis. Så härligt! Fåglarna kvittrade så gott i skogen och när jag kom ut till havet så låg det helt stilla och det kändes verkligen som VÅR!!!
Hoppas nu verkligen att helgens kyla är en "blipp" och att våren sen kommer med rekordfart.
 
Åkte ut till HGK och tränade efter frukost. Lååångt puttpass. Gick lite trögt. Träffar inte bollen som jag vill. Tror att jag ställer upp mig med alldeles för mycket deloftad putthuvud. Dessutom så såg jag att jag adresserar med stängt klubbhuvud och drar åt mig klubban vid träff. Inte undra på att jag träffar vänster kula i bollstarttestet!!
 
 
Jobbade med GUBBSEN en bra stund men inte så lätt att jobba själv med detta. Försökte filma, titta, jobba vidare. Tror jag tog ett par steg framåt men ett tufft pass var det. Hittar inte riktigt rätt...bara att jobba/söka vidare.
 
Vidare till Rangen och ett pass där. Så skönt. Kändes riktigt varmt för det var helt vindstill. Gott att se bollarna flyga och köra lite målpass. Började dock med lite grunder som kabledragen, rotation, längd på baksvingen och lite rockring.
Lite frustrerande. Slår många riktgit bra golfslag och så några riktigt dåliga. Upplever att det mest är tempot i svingen som sviktar. Framför allt när jag tänker kabeldrag så blir svingen lätt för snabb och jag tappar det mesta. Sökte idag efter nycklar som gör att jag kan hitta triggers till att jag får bra tempo...kom väl inte fram till facit direkt. 
Mina ok slag är typ 5-10m kortare än de riktigt bra slagen. De ok slagen är dock inte snea, bara ett par meter. Men när jag svingar för fort så händer saker, kroppen hinner inte med med det är bara armar som jobbar och det går vänster, mycket vänster...:(
Bara att jobba vidare i morgon.
Rehab pass i gymmet och kroppen ok. Axeln är väl inte hundra men jobbar på med bättre styrka och rörelse.
 
Kollade in lite mer ang kvalet till US Open. Måste snart bestämma mig vilket kval som ska gälla. Allt börjar bli lite mer verklgt nu. Spännande;)