Öm axel....

Kommentera
Lite jobbigt när jobbet sätter kuggar i hjulet för träningen😉men jobba måste man. Ändå skönt att jag känner sånt sug efter nästa träningspass. Och ska man jobba så är det en rätt sjyst miljö att jobba i😃. 
Idag var det öppet hus på skolan och ny unga golfare kom och besökte oss för att se vår miljö. Härligt att möta dess ungdomar och fulla av förväntan och längtan att utveckla sin golf.
Roligt också att tänka tillbaka på våra nuvarande studenter. De har utvecklat sig så mycket på den tiden som de varit hos oss. Härligt att se och följa!
 
Har haft ont i min axel sedan mitten av förra veckan. Har knappt vågat känna efter eller erkänt för mig själv att jag haft ont men har varken golfat eller gymmat sedan i lördags och då slog jag bara några stycken. Rusade från jobbet idag och hann in till Simon innan han gick hem för dagen för att få en koll. 
Min egna tankar om den ömma axel var nog att jag gått på lite för hårt när jag börjat med övrig fys. Det här med lagom är inte riktigt min grej (tyvärr emellanåt) och nu har jag ju satt igång med övriga fys övningar och jag har kännt att jag liksom trycker på med axlarna felaktigt när jag tar i med mage mm.
Simon höll med och en överbelastning i vänster axel. Vi gjorde några övningar som med en gång fick axeln att kännas bättre. Nu tänker jag hållla mig till min rehab och vara VÄLDIGT försiktig med övrig fys.
Kändes ändå rätt ok när jag åkte hem idag från gymmet och tror att det kommer fixa sig.
Hann inte till HGK för min puttövning idag men körde teknik i morse här hemma innan jobbet i morse och det kändes ok.
Kör ett rangepass imorgon vilket jag ser fram emot.