SnĂ¶đŸ˜© , bra trĂ€ning och tuff trĂ€ning

Kommentera
Ett par bra trĂ€ningsdagar har passerat! Trotts vĂ€dret. Vaknade upp i gĂ„r morse och MER SNĂ–đŸ˜±
Vackert men det Àr ju inte sÄ hÀr vi vill att det ska vara nu...
 
I gÄr var en sÄn dÀr kaosdag med trÀningen. Mycket som snurrade runt i huvudet och det mÀrktes i sving och slag. Hade hjÀlp av trackman för att kolla siffror. Trackman Àr ju ett fantastiskt hjÀlpmedel men det kan ocksÄ stÀlla till lite problem dÄ det Àr lÀtt att stirra sig blind pÄ siffrorna.  Ett lÄng pass med mycket fokus pÄ grepp, uppstÀllning och svingstart och sista biten pÄ passet sÄ blev det fokus pÄ nersvinen och fÄ ben och bÄl att starta nersvingen.
Det blev en hel del svordomar och irritation men det var jag beredd pÄ. Brukar funka sÄ för mig. Att nÀr jag fÄr nÄgot nytt som jag ska tÀnka pÄ sÄ mÄste det liksom fÄ röra om i huvudet och kroppen för att sedan nÀr det har liksom landat fÄ ut det. Visst blev jag frustrerad men det Àr ju bara tecken pÄ att jag bryr mig. LÀmnade med nÄgra goa slag som gav mig energi att ta nya tag inför nÀsta dag.
Och idag gick det betydligt bÀttre. KÀnde att kroppen var med, saker hade fÄtt landat pÄ ett annat sÀtt och det var fart pÄ bÄde klubba och kropp. Sakta sakta smÄ steg framÄt. Och det gÄr framÄt!

Har lagt ner ganska mycket tid pÄ min puttning de senaste veckorna men har inte fÄtt nÄgon riktigt koll pÄ lÀget. Idag bad jag Henrik (Staff) hjÀlpa mig och jag fick nÄgra riktigt bra tips. Vi kollade mitt sikte och jag var rÀtt mycket Ät vÀnster. Lade fram bollen lite i stancen och pÄ det sÀttet sÄ fick jag en annan upplevelse med ögat (mitt höger öga Àr det dominerande ögat och nÀr jag lade fram bollen lite i stancen sÄ fick jag liksom vrida pÄ huvudet mer och pÄ det sÀttet sÄg jag linjen pÄ ett bÀttre sÀtt) och höger arm blev lite mer pÄ plats intill kroppen.
Med en gÄng sÄ var mitt sikte 100%. FÄr hÄlla koll pÄ detta framöver!
 
Sjukgymnastik med SImon bÄde igÄr och idag. Har varit lite lÄg i gymmet sista tiden. Har haft ont bÄde i axlar och lÀndrygg och det har varit jobbigt. Idag dock sÄ lade jag pÄ lite vikter och det kÀndes riktigt bra. Första gÄngen pÄ lÀnge som jag har svettats - skönt!! Och jag fick bekÀnna fÀrg. Lite intervalltrÀning ocksÄ och det var kul. 
Efter gymmet drog jag och slog 50 bollar till bara för att jobba pÄ rotation i höfter. KÀndes ocksÄ riktigt bra och hade inte det minsta ont nÄgonstans. VÄgar jag sÀga det....hm, hÄll tummarna att kroppen nu hÄller!