Spännande...

Kommentera
Då var jag anmäld till US Senior Womens Open🇺🇸!! Det är en läng väg att gå och det visste jag för länge sedan men jag ska fortsätta göra allt jag kan för att ta mig dit.
Kvalet kommer gå på Springfield GC den 6 Juni🇸🇪, passande dag eller hur!
 
 
Tinna (golfkompis från Halmstad) ska ju åka med mig och kvala vilket är riktigt roligt att göra det tillsammans. Tinna är ammatör och spelar lite andra internationella tävlingar och hon hittade en tävling i Biarritz för damer +50 som går av stapeln i slutet av april ohc den var dessutom öppen för proffs.  Så nu blir det ännu en tävling🇫🇷 Sååå roligt och spännande. Säsongen börjar forma sig!
 
Glömde ju att berätta om igår. Så jäkla roligt. Var ju på HGK i går eftermiddag. Solen lyste men det var ju inte direkt någon värmebölja. Jag var väl på klubben typ 3 tim. Det var nog minst 25 ungdomar som var där under den tiden. Ingen organiserad träning utan bara kids som ville vara på klubben och träna, ensamma eller i grupp. Det var skratt och tjat och koncentration om vart annat. Grymt kul att ungdomarna verkligen ser klubben som ett ställe att hänga på. Bra jobbat Daniel, Katta och Henrik som har fått igång ungdomarna på detta sätt!