Veckorna går fort

Kommentera
Dagarna går fort när man har kul. Har varit mycket denna vecka. Varit full rulle på Högskolan, med Elitmiljön, med min egen golf och så har vi Sara hemma vilket är riktigt mysigt😍. Men dagarna har varit fullpackade! Tyvärr så dröjer våren dock, snö flera gånger denna vecka:(
I tisdags hade vi ett pass med golfarna på skolan om att tänka på tävlingsstart, att hålla sig till sin plan, inte få panik eller springa iväg med tankar osv. Tidigare på dagen så hade jag varit på rangen och tränat. En av killarna, Björn,  från klubben var också där. Jag har haft en tuff vecka med min sving denna vecka och jag blev frusterad och lite arg. Björn och jag började prata lite om detta och att han också hade det lite tufft efter att ha svingat så bra brara för några dagar sedan. Började snacka med honom hur viktigt det är att bra gå tillbaka till basic och sina GUBBS och kanske framför allt balans och tempo. Själv stod jag där och bankade på som en galning.  
Jag kan coacha andra men det är svårt att coacha sig själv!!
 
I fredags åkte Jonny med mig ut till Rangen. Lite intressant, J spelar inte golf men han tittade på när jag slog och såg på rörelsen och vi pratade lite om vad jag ville göra med mn sving. Det som jag jobbar mest med nu är att få rotation på mina höfter och få fart på nersvingen utan att använda mina armar. Något som jag har väldigt svårt för.  Jag har alltid försörkt göra detta med mitt vänster ben/sida men när Jonny tittade så ifårgasatte han detta och jag började nersvingen med höger ben/sida. När jag fick till det så blev det rikgit bra och kände att att detta var ett steg framåt. Bara fortsätta jobba:)