Ännu mer flygstrul...

Kommentera
Vi hade strul på vägen ner och så blev det på vägen hem också!!! Aldrig mer AIr France, sorry men så är det tyvärr. Vi blev försenade i Birarritz vilket skulle innebära att vi inte skulle hinna med vårt plan från Parit till Cph. Vi fick några alternativ som incheckningspersonalen gav oss och vissa var väl mer positvia än andra.
 
Väl i Paris så fick vi de sista två platserna och kom med nästa flyg Paris-Cph.  Vi fick sitta där i fyra timmar och det var väl ok. 
Tyvärr är det väl så att när man har avslutat något (och som i detta fallet när det inte gått så där jättebra) så vill man bara hem.  Fyra timmar känns rätt länge.... Tinna och jag satt och skojade att ialla fall så lär vi ju få med oss vårt baggage eftersom de hade gott om tid att byta plan. Så blev det inte tyvärr. Resväskan fick vi men golfbagarna var borta. Och det är de fortfarande nu!! Nästan två dagar senare,  Tinna har tydlgien fått ok med att hennes ska vara i Halmstad idag men vissa oklarheter med min....blir så trött. MEN, fick i alla fall mina nya wedgar som jag beställt och de var här och väntade på mig när jag kom hem. Gjorde ett pass i går och ett pass idag. Lite mer bite i dessa! 
 
Sitter här och skriver nu och fick precis ett meddelande om att mina klubbor är på g. Så skönt!!
Avslutar med en blild från 18e i Biarritz. Sista putten, sista dagen. En rolig vecka med mycket flygstrul men vi kom dit och vi kom hem och därimellan så var det rätt bra:)