Har jag kul….?

Kommentera

Flera gånger sista tiden har personer runt mig sagt att  - ha bara kul, eller se till att ha kul så kommer det gå bättre.  Men jag har ju kul, jag älskar det jag gör. Känner mig väldigt priviligierad och lycklig att få göra det jag gör. Självklart hade det varit mer energigivande att skjuta lite lägre scorer och att få lite bättre bollträff. Men har jag tråkigt, NEJ. Att träna, att hitta lösningar, komma över tröskeln är bland det roligaste jag vet och jag blir peppad att jobba hårdare och bättre för att hitta det. Och det tycker jag om!

Bildresultat för happy

I förrgår när jag spelade så var mina utslag ”a mess” men igår hade jag ännu en heldag med golf och fick söka och jag tror jag fann det, lite grann i alla fall.

Började med fys på arenagymmet. Skönt att köra ett riktigt och bra pass och få ta i. Efter det så gick jag in i studion och jobbade sving. Först sökte jag i tempo men konstaterade att jag var tvungen att hitta några nyckelbitar först i tekniken för att kunna jobba tempo. Det blev ett hårt jobbande med drillar för att få bort höften i genomsvingen och jobba lite längre sving. Fick till det rätt bra och det kändes betydlgit bättre och det fick jag erfara när jag kom ut på banan igen i gårkväll. Sandra och jag körde ännu en gång 18 på norra och det var ännu en magisk kväll.

I ungefär 14-15 hål så orkade jag sen tog energin slut. Men det var ok. Jag hade nog gjort mer då än vad de flest gör över en hel helg..Gladde mig åt betydligt bättre utslag, flera bra järn och en go runda. 

Somnade före 10 i gårkväll och var helt slut men nöjd med dagen. Golf är kul!