Inte bättre idag tyvärr

Kommentera
Tuffa puckar att vara på touren. Grymt jobbigt därute idag också. Fairways är breda på Tegelberga men ändå så lyckas jag missa dem med hästlängder. Ingen roligt historia. 
Är slagrädd, framför allt med min driver men det smittar av sig på alla slagen tyvärr. Trist, 81 slag idag och det är verklgien inte ok.
Skulle bott en natt till nere i Trelleborg men kände bara i morse att jag ville hem så packade ihop mina pinaler och direkt efter rundan åkte jag hem. På vägen hem så satt jag i bilen och funderade på hur många glas vin jag skull kunna dricka för att kunna köra i morgon bitti, om jag skulle ta ett idiotpass löpning eller om jag skulle ta ett 1000bolls pass på rangen vid hemfärd. Beslöt mig för att vara snäll mot mig själv ;) och det blev en McFlurry med både chokladsås och chokladtrössel i!!! Herregud så god den var och helt rätt val😍
Pulade en stund i rabatterna vid hemkomst, bästa läkmedlet. Blir snyggt och det är något medidativt med det hela. Fågelkvitter, solen på blå himmel, vad gör då några bogeys...
Drog iväg till rangen dock efter en stund och gjorde ett par timmar där. Så skönt. Lugn och ro, ingen klocka, inga måsten. Bara ett sökande efter en harmonisk sving.... 
Slet hårt men på ett skönt sätt. Förra veckan fick jag en tillsägelse av Håkan att han tyckte jag tränade dåligt. Allt går för fort och jag tränar då på "fel"saker. Tränar på att slå dåligt. Har tänkt på det de sista dagarna. Jag har varit speedad. Längtat efter att säsongen skulle komma igång men också lite nervositet mm. 
Jag har alltid sagt att jag tränat bra, en bra rangetränare. Hög fokus och väldigt målmedveten med arbetet som är framför mig. Men jag håller med  att det har varit lite panik träning sista tiden. Känner att jag legat efter med träningen. Har varit mycket annat och vädtret har varit si och så mm. Det går ju inte bättre för att jag slår fler bollar på en kortare tid eller hur... Idag  slog jag 100 bollar på dryga två timmar och 40-50 bollar slog jag bara med wedgen för att få igång rörelsen. Mycket drillar, allt från balans, till rotation, svinglängd och så de där jäklar höfterna!! Upptäckte också att jag hållt alldeles för hårt i klubban/greppet. 
Slog riktigt bra slag till slut, var så så skönt att bara stå där och mysa med klubba och boll. Bra pass, fick till några gubbs puttar också bara för att. Har puttat rätt bra dessa två dagarna. Det är inte för puttningen som scoren har rullat iväg. Drivern är största boven men det ska det bli ändring på!!
 
Kom hem och Johnny sa att vi skulle gå över till grannen för att "wet the doggies head", en ny lite golden retriever valp har flyttat in i området. Sååå söt:) och bomull för själen att gossa lite med en mysig valp.
Efter det hem och en ryggbiff, pommes, bea och lite sallad. 

Blev ett gott slut på dagen i alla fall 😀