Man vet aldrig med golf...

Kommentera
Golf är spännande. Ibland så lätt och ibland helt omöjligt. Och när det är "omöjligt" så gäller väll -Ju mer man försöker ju värre blir det...Och det fick jag uppleva i fredags.
Och när man är där ute, "blottad" och det blir en blandning mellan att försöka att hitta det, hitta ursäkter och bara ta sig igenom det. Det blev så fel från första början, med allt....hur som så är det bara att bryta ihop, försöka lära sig något och gå vidare.

Och det är i de här lägena som ens "team" är så viktiga. Att få stöd och guidning. Tacksam. 
Surade och deppade lite gjorde jag i alla fall några timmar igår fm men sen så ryckte jag upp mig och slut på självömkandet...
Ett pass på rangen men lite goa drillar, lite vila hemma på soffan i trädgården och sen ut och spelade 9 hål på kvällen. Spelade två bollar på varje hål och började knackigt och skört men för varje hål jag spelade blev det bättre och friare. Johnny gick med och iaktog mitt spel och jag fick feedback på skillnader och hur jag agerade och gick tillväga. Bra pointers.
Jag kan spela, jag kan spela bra golf. Jag spelar bra golf:) Några birdies blev det och t o m en eagle på 7an. PW, 105 meter rakt i hål, alltid lika roligt.
En eagle och en tapin birdie var ok på 7an :)