Mycket golf och golf med glädje

Kommentera
Mycket golf och golf med glädje även om resultatet uteblir.....än så länge....

I söndags så hörde jag av mig till ett par av våra studenter och frågade om de ville med ut och spela 18 hål med mig. Jag behöver komma ut på banan i skarpt läge och få matchnig men också känna mig trygg. Julie Marie kunde hänga på och vi fick en sån där fantastisk kväll, riktig magisk. Kändes som vi hade hela Norra banan för oss själva och banan var i fantastisk kondition. Julie Marie spelade riktigt bra. Så kul att se vilket spel hon har utvecklat tillsammans med Henrik på HGK och på skolan.Två år har gått sen hon kom hit och wow vilken utveckling. Coolt!!
Jag började skakigt men det blev bättre och bättre. Fick ihop en 76 och flera bra slag. Förlorade dock mot JM med det var ok. Roligt att se henne spela och spela bra!!
 
 
I går var det Seriespel och D22. De yngre fick inte ihop ett lag så det var "de gamle" som fick hålla ställningen. Varberg Västra i strålande solsken. 79 slag fick jag ihop och det är inte mycket att skryta med men tro det eller ej så tar jag med några bra saker. Var 5 över efter tre hål, vände på +2. Blev några treputtar och tappat fokus på slutet. Riktigt bra wedgar slog jag som både gick på pinnen och bet så där coolt. Långa järnen och drivern är fortfarande problemklubborna.
Hoppade foursomen på efermiddagen och åkte hem och stretchade och chillade lite. Fick sedan ett samtal om jag ville hänga på att spela 9 snabba på kvällen och jag hängde på. Efteråt så vet jag inte om det var så smart. Höfterna var rätt ömma i gårkväll och i natt och även på förmiddagen idag. Nu i kväll dagen efter så känns de ok. Jag ska hålla mig till 18, det får räcka ;) 
Idag har det varit jobb hela dagen. Möten på Högskolan och sen utvecklingssamtal med studenterna på golfarenan. Bra dag med bra saker som händer. Bra saker som sker med studenterna, de är duktiga! 
 
Hem och handlade, tittade till mamma och pappa och sen smög jag in 50 bollar på rangen.  Gillar de här passen. Att bara ha 50 bollar. Vill till att jag tar tillvara på dem och gör det bästa med varje slag. Ibland kommer jag på mig själv att jag slår iväg5-6 bollar av bara farten utan något mål eller jobbar på en process. Bara ödslar bort slagen. Idag var det bra, hög fokus. Slog ett par wedgar i starten där jag "sluggade " iväg bollarna men kom på mig själv efter bara ett par slag och fick till en bra rörelse med en gång. Sådan skillnad på bollflykt. Gick över och slog några järn7or. Drillade först för att få fart på kroppen, rotationen och se till att få rätt spår. Häftigt att en "halv sving" och då jag gör rätt så går bollen lika långt eller längre som ett fullt slag. Många bra slag blandad med pull hookar men nöjd ändå med att jag svingar klubban fritt. Fortsatte med min j4a och några riktigt goa slag. Bra järn4or är nog bland det bästa som finns😍. Avslutade med 6-7 drives och den sista var så där riktigt bra. Det finns hopp;)