Ont i benet

Kommentera

De sista två veckorna så har jag haft lite ont i mitt högra smalben. Har inte tänkt på det så mycket för jag har lite ont här och där och tänkt att det är väl inte så konstigt att jag har lite ont där eftersom jag går en hel del. I går gick det lilla ond över till riktig smärta. Hade riktigt ont. Började googla och kom fram till att det nog var en benhinneinflammation. Ringde Simon i morse och fick träffa honom på eftermiddagen. 
Puh, det var "bara" en överansträngning på framsidan av smalbenet. Jag drog ju av min vänstra hälsena för några år sedan och det är ganska synligt att den vänstra sidan har betydlgit mindre muskler. Vad som förmodligen har hänt är jag har överansträngt mitt högerben, typ gått "mer" med mitt högra ben. Fick behandling av Simon och ska dit nu varje dag jag är hemma + lite tabletter. Det blir bra det här. Det måste bli bra!

 

I går gjorde jag ett riktigt bra pass på rangen. Börjar kännas bättre. Svingen känns bättre och jag är mer harmonisk. På kvällskvisten gick Håkan och jag ut och jag spelade några hål. Tog tid på min rutin så jag fick fakta där på hur lång min rutin var. Lite bra saker om rutinen hittade vi och bra jobb i bunker.

Summa sumarum så blir det så mycket bättre varje dag.

 

Idag blev det ett pass på rangen och i bunker i morse. I går jobbade vi ju en delmål bunkertekniken och jag behövde ställa mig och jobba på det idag. Först ställde jag mig bakom bunkern o försökte bara få till tekniken från gräs och gick sedan ner i bunkern. Är inte räddnför bunker. Har alltid varit ett favoritställe men nu är det ny teknik. Får mer spin o kontroll. Gillar det skarpt men har svårt även här med höfterna. Slidar istället för rotation. Blev ett bra pass och jag nöjd.   ikväll blev det ett bra chip och putt pass. Ville få till ett kortputt pass. Ville känna att de där 1-2m puttarna sitter. Satte 49/50 1metare och 20/20 1,5 m puttar. Tack Evnroll för en grymm putter och tack Christofer för hjälp mes nytt putt stroke! Känns grymt!  (null)