Overdose on golf😀

Kommentera
Oj vilken golfdag det blev eller egentligen sÄ hade jag vÀl planerat den. Johnny Àr.pÄ Mallis och Piper och jag Àr ensamma hemma. Mona o Börje fixade Mr P under dagen och jag kunde bara gotta mig Ät golfen.
 
Startade 8.30 i BÄstad och trÀnade lite med HÄkan men ocksÄ egentrÀning. Vi startade med att kolla av svingen med ett kortare rangepass.
Greppet, uppstÀllning och med att fÄ klubban att svinga in efter bolltrÀff. Hur svÄrt kan det vara. Tydligen svÄrt för mig :) men tyker ÀndÄ att vi fick till ett bra pass.
 
Sen blev det fokus pÄ nÀrspelet. Pitch och bunker, olika lÀgen, olika slag. Hur roligt kan golftrÀning vara. Ett grymt pass och jag jobbade vidare sjÀlv ett par timmar efter. KÀndes riktigt bra och kÀnner att jag börjar fÄ koll, typ....
 
Gjorde ett putt pass dessutom, korta puttar. Lite GUBBS och klara av.. Puttnigen kÀnns bra, Kör reverse grip nu och det Àr helt rÀtt.
 
Efter lunch drog vi ut pĂ„ banan och spelade nĂ„gra hĂ„l. VI pratade rutin, tillstĂ„nd, beslut och sökte dĂ€r  bland olika saker för att hitta rĂ€tt. Riktigt bra pass och jag lĂ€rde mig mycket om mitt spel. Dessutom sĂ„ blev det mĂ„nga nĂ€rspelsslag. Riktigt bra, hĂ€r blev det ju verklgien riktiga slag, skarpt lĂ€ge och vi pratade om hur de ska slĂ„s. Återigen, massa bra saker. BĂ„de att jag faktiskt gjorde bra saker men ocksĂ„ ny kunskap. 

LÀmnade BÄstad vid 14 tiden och rÀtt trött. Hög fokus i mÄnga timmar, nöjd!

PĂ„ vĂ„gen hem sĂ„ gjorde jag lite Ă€renden Ă„t mamma och Ă„kte förbi dem pĂ„ vĂ€gen hem. VĂ€l hemma ut med piper och sen ivĂ€g igen till HGK och 18 hĂ„l med Sandra frĂ„n skolan pĂ„ norra. Ännu en fantastisk kvĂ€llsrunda. Hela banan för oss sjĂ€lva och sĂ„ fin den Ă€r. Njuter varje hĂ„l och i kvĂ€ll var det helt stilla. Njöt verkligen.
Drivarna Ă€r inte bra. StĂ„r pĂ„ rangen innan och köttar men sĂ„ stĂ„r jag pĂ„ tee och det lĂ„ser sig. Försöker med olika saker, rutiner, tankar eller bara att gĂ„ upp och slĂ„ men det lĂ„ser sig tyvĂ€rr. 5/14 fairways trĂ€ffar, 9GreentrĂ€ffar, 31 puttar, 2/6 ch u/d, 1/1bu u/d.  Tillslut blev det en 75a, har en bit kvar men allt gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll (t o m  drivarna Ă€ven om de inte Ă€r bra). Idag hade jag flera riktigt bra jĂ€rnslag, nĂ€rspelet Ă€r super. wedarna Ă€r grymma, chiparna Ă€r bĂ€ttre Ă€n resultatet visar. Ett par gĂ„nger sĂ„ har jag varit ltie för het men rörelsen Ă€r jag riktigt nöjd med. Bunker pitch👌puttning var itne lika bra som i morse men kĂ€nner mig ganska nöjd hĂ€r  ÀndĂ„.
Det Àr bara att fortsÀtta jobba, jag gör ett bra jobb och det gÄr Ät rÀtt hÄll
Nu Àr jag trött, riktigt trött. KÀnns gott att vara trött, att ha gjort ett bra jobb. Blev en fuskmiddag med ltie bönder mm och chill framför tv och tidig kvÀll. I morgon nya tag!