ProAm på Tegelberga GK

Kommentera
Då var det dags att dra iväg och spela Svenska Touren. Tegelberga står som värd och vilken värd!! Så roligt att komma till en klubb som verkligen vill att vi ska vara där och de är stolt över sin klubb och arrangemanget!! Stor eloge till er alla på klubben!
Tidig start i morse. Var trött i går så tidigt i säng och sov gott vilket var skönt. Har det lite jobbigt med min golf just nu. Det är mycket som spökar och det mest är väl där upp i hjärncellerna som i sin tur ställer till i görandet...Kämpade i går på rangen och försökte hitta pusselbitar. Knepigt hur golfen kan vara. Visst kan svingen "försvinna" men den är ju inte långt bort ;) Om jag nu hade den för några dagar sedan så kan den ju inte bra vara borta eller hur (men så kändes det def igår!!!) Jag vet att det är tillståndet som är boven i det hela men det hade varit så mycket enklare att fixa en baksving eller uppställning. 
Hur som helst så drog jag söder ut och kom till Tegelberga och körde ett rangepass och det kändes betydligt bättre idag. ProAm och jag fick turen att spela med tre mycket trevliga damer. Kyllie, Caroline och Maria. Och vilket gäng, vilka golfare. Riktigt roligt att se, riktiga hardhitters och vi slutade på 87 poäng och en fjärde plats. 
 

Mycket trevlig bana, och vilken skillnad från förra veckan. Här finns några träd men vidöppna och böljande fält. Kanske inte låter så inbjudande men bra golfhål och vilken fin kondition. Riktigt bra. Klubben har verkligen jobbat hårt för att få sin bana i toptrim och det har de lyckats med. Bra jobbat!
Mitt spel var också betydligt bättre idag vilket var otroligt skönt. Visst, det var flera missar här och där men många rikgit fina slag.
I morgon så går jag ut 8.20 och spelar med Therese (en student på Högskolan) och Anna. Trevlig boll och Johnny kommer ner och går caddie. Det blir bra, skönt att ha honom med mig och ha lite sällskap. Har sänkt alla förväntningar och ska ut och hålla hårt på mina processmål och lämna alla resultat mål långt bort. Nu ska jag ut och våga slå till bollen och ha roligt därute. Det är ok om det går åt fanders och det är ok om det går bra.
 
Nu kör vi, Svenska touren är igång (i morgon bitti ialla fall!) 
Just det, glömde att berätta, O ja, visst har jag lite träningsvärk från bordtennisen i går. Med det är var det värt så kul som det var. Och supergrattis till bordtenniskillarna som vann sin åttondefinal idag. Nu är det överraskarna England i nästa match....