Puh, tungt men "life is ok"

Kommentera
Nej, premiären gick inte som jag tänkt mig. Varken processmässigt eller resultatmässigt...men som jag hört och läst - måste våga misslyckas för att lyckas. Pust och stön, avskyr höra mig själv säga sådana saker men lite stämmer det nog. 
Gårdagen började med tre socketar på första hålet!!! Inte den start man vill ha direkt men på sista nio slog jag faktiskt flera bra slag....totalen blev 80.
Så mycket bra saker har hänt bara sen i går lunch och jag känner att jag vuxit/landat och kommit på saker. 
Känns lite som om man behöver en käftsmäll för att vakna upp. 
 
Många fantastiska människor runt omkring mig och jag är otrligt glad att ha er alla😍 Tack!! 
 
Tack till Tegelberga och jag kan bara inte nog rekomendera en tur dit ner. En klubb som verkligen är en förebild hur ett gott samarbete, laganda och hårt arbete har skapat så många positiva saker i en klubb. Grym fin kondition på banan. Tror inte att vi kommer spela på så fina greener under hela året. Och vilken uppslutning av medlemmar och energin som var på platsen. Kul! och bra jobbat Tegelberga!!
Tack även till Åsa, Sofia och resten av teamet på Swedish Golftour. Ni gör ett bra jobb! Hoppas att det blir ett år då vi tar Touren till nästa nivå. Tjejgolfen i Sverige och Europa behöver lyftas och vi behöver tävlingar att spela i för att bli bättre.
 
När jag kom hem i går så träffade jag Christofer från Evnroll. Hade ett riktigt bra och spännade putt pass men också bra snack om golf och livet.  Älskar sådana här stunder där man grottar ner sig i golfen och golfen värld. Typ tre timmar på puttinggreenen efter en dag på golfbanan och kört tur och retur till Trelleborg så var jag rätt mör i gårkväll. Somnade sött vid nio!!
 
PS Riktigt roligt att Tinna blev två på Seniortouren i Wittsjö. Stort grattis till den fina placeringen. Bra jobbat!!