Svårt att inte ha det bra

Kommentera
Tidig morgon med lite bök i trädgården och ett stretchpass hemma. Vilka mornar, tänk om det kunde vara så här en längre tid under året. Får väl lite höjda ögonbryn när andra morgonpigga människor joggar/går förbi och ser oftast mig men även Johnny hålla på i trädgården vid 5-6 tiden på morgonen. Alltså bästa tiden!!
 
Drog till Mölle för en förmiddag med Johanna Pyk och Håkan. Johanna hade köpt en ny "leksak", en flightscope och skulle sättas igång. Blev en riktigt bra förmiddag. Håkan gav Johanna "en sving lektion" för att lära mer om maskinen. Jag stod vid sidan av och det var riktigt bra att lyssna, se och lära. Ibland tycker jag det är jobbigt med all info som jag får och har svårt att hantera det, men i går så blev det annorlunda att stå och lyssna. Kunde sätta in infon som Johanna fick i mina svingtankar och greppade bättre vad jag ska göra. Riktigt bra blev det.
Sen körde Håkan och jag och det var skönt att få lite ordning igen på svingen. Blir som vanligt besviken på att jag "åker dit", hamnar på samma ställe som jag var för ett tag sedan, gör samma misstag....bra är väl att jag kan rätta till det fortare och fortare men måste skärpa mig för att se till att hålla fast vid det längre...Inte lätt det här.
 
Saker som jag tar med mig från gårdagen.
  • Greppet, håller för hårt med min högerhand och det har nog kommit från att jag har spänt mig av alla dålig slag....börja också svingen med kroppen och inte med händerna (lite samma som när Christofer och jag tränade puttning i söndags, får lite mer feeling i svingen då)
  • Uppställning-ta greppet i luften med händer i forward press redan då. Se till att ha en square uppställning (framför allt höfter och fötter)
  • Höften roterar och ser till att jag får en LÅÅÅÅNG sving
  • Håll koll på svingspåret både i starten men framför allt i nersvingen. (tänk hammare)
Det var skönt att få tag i bollen rent igen och inte de där jobbiga småduffarna och framför allt pullhookarna. Skönt också att jag nu har två veckor kvar till nästa tävling och kan jobba i lugn och ro med dessa saker.
 
Stannade på vägen hem vid sidan av vägen och hade ett telefonmöte med jobbet, vilken arbetsplats. Sverige är fantastiskt vackert!!! Åkte sedan vidare och hamnade på en gårdsförsäljning av plantor och köpte med mig lite hem. 
 
 
Blev inte mer bollar på eftermiddagen. Hade tänkt "knö" in ett pass till med blev annat istället. Stod och svingade lite i trädgården i alla fall för att känna på de saker som vi jobbade på. Vi hamnade hos grannen igen för goss med nya vovven och god mat. Mysigt när kvällar bara händer utan massa förberedelser.